contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

5 Korkeakoulunkatu
33720
Suomi

Arkkitehtiopiskelijapäivät

Tervetuloa vuoden 2015 AO-päiville Tampereen arkkitehtikillan tykö!

Arkkitehtiopiskelijapäivät on koko viikonlopun tapahtuma, joka kokoaa yhteen arkkitehtiopiskelijat kaikista Suomen arkkitehtikilloista. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään Tampereen Hervannassa 2.-4.10.2015.

Viikonlopun teema on ”Maistuuko arkkitehtuuri? – moniaistista arkkitehtuuria” ja se sisältää huippumielenkiintoisia luentoja, workshopin, akateemista juhlintaa sekä rentoa yhdessäoloa.

Viikonlopun hinta on vain 25e, johon sisältyy ohjelman lisäksi ruokaa, juomaa, upea ja ainutlaatuinen haalarimerkki sekä Oulun ja Otaniemen vieraille luokkamajoitus.

Mukaan pääsee ilmoittautumalla TÄÄLLÄIlmoittautuminen alkaa 17.9 klo. 12:00 ja jatkuu 24.9 klo. 12:00 asti tai siihen asti kuin paikkoja riittää. Ilmottautuminen on sitova, ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä niin, että kustakin killasta mukaan pääsee 50 ensimmäistä ilmoittautunutta. 

Mikäli ilmoittaudut, mutta et pääse osallistumaan tapahtumaan, lähetä sähköpostia osoitteeseen anna.kobierska@student.tut.fi. Tällöin paikka voidaan luovuttaa seuraavalle jonossa olevalle. Mukaan mahtuneille lähetetään sähköposti, johon sisältyy maksutiedot.

Tapahtuma löytyy myös Facebookista!

Kuva: Jesse Kitinoja

Kuva: Jesse Kitinoja