contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

5 Korkeakoulunkatu
33720
Suomi

Ilmoittautumisen pelisäännöt

Ilmoittautuessasi tapahtumaan, sitoudut alla oleviin ehtoihin:

Ilmoittautuminen

– Ilmoittautunut sitoutuu suorittamaan osallistumismaksun ilmoitetulle tilille, annetulla viestillä varustettuna ja eräpäivään mennessä.

Ilmoittautumisen peruminen

– Ilmoittautuminen tulee perua kannan sulkeutumiseen tai muuhun ilmoitettuun aikarajaan mennessä.
– Peruminen tapahtuu AINA olemalla yhteydessä suoraan tapahtumassa ilmoitettuun yhteyshenkilöön joko sähköpostitse tai puhelimitse.
– Mikäli perumista ei suoriteta asianmukaisesti annetun aikarajaan mennessä, katsotaan ilmoittautuneen olevan velvollinen suorittamaan osallistumismaksunsa, vaikkei tapahtumaan osallistuisikaan.
– Jos ilmoittautumisen perumisen takaraja on mennyt, voi osallistuja myydä itse lippunsa eteenpäin. Jos hän on jo ehtinyt maksaa osallistumismaksun, voi maksun sumplia ostajan kanssa haluamallaan tavalla. Jos maksua ei kuitenkaan ole vielä maksettu TamArkin tilille, voi ostaja käyttää myyjän saamia maksuohjeita.

Maksumuistutukset

– Jos maksu ei ole kirjautunut tilille, lähetetään siitä muistutus.
– Jos maksua ei ole kahden (2) muistutuskerran jälkeen maksettu, on seurauksena kolmas ja viimeinen muistutus. Sen yhteydessä 5 euron karhumaksu (tapahtuman hinnan lisäksi) sekä mustalle listalle joutuminen.

Musta lista

– Mustalle listalle joutunut henkilö ei voi osallistua TamArkin järjestämiin ilmaisiin eikä maksullisiin tapahtumiin.
– Mustalla listalla olevat tullaan poistamaan tapahtumien kannasta, vaikka he tapahtumaan olisivatkin osallistuneet.
– Päästäkseen pois mustalta listalta ja saadakseen jälleen oikeuden osallistua TamArkin järjestämiin tapahtumiin, tulee henkilön suorittaa rästissä olevat maksunsa mahdollisine karhumaksuineen ja ilmoittaa asiasta rahastonhoitajalle.
– Jos maksun suorittamisesta on alle kolme pankkipäivää tai muuten epäilet ettei suoritus vielä näy tilillä, tulee sinun yhteydenottosi yhteydessä esittää tosite maksusta (esim. kuvankaappaus verkkopankista).

 

HUOM! Oleellinen osa mustalta listalta pois pääsemistä on YHTEYDENOTTO! Vasta sen jälkeen sinut tullaan poistamaan mustalta listalta, vaikka olisitkin rästimaksut syvässä hiljaisuudessa pois maksanut!