contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

5 Korkeakoulunkatu
33720
Suomi

Valmistaudu: AO-päivät ovat kohta täällä!

Kiltakuulumisia

Valmistaudu: AO-päivät ovat kohta täällä!

Helmi Hytti

Tervetuloa vuoden 2015 AO-päiville Tampereen arkkitehtikillan tykö! Arkkitehtiopiskelijapäivät on koko viikonlopun tapahtuma, joka kokoaa yhteen arkkitehtiopiskelijat kaikista Suomen arkkitehtikilloista. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään meillä Hervannassa 2.-4.10.2015.

Viikonlopun teema on ”Maistuuko arkkitehtuuri? – moniaistista arkkitehtuuria” ja se sisältää huippumielenkiintoisia luentoja, workshopin, akateemista juhlintaa sekä rentoa yhdessäoloa. Viikonlopun alustavan aikataulun löytää täältä.

Viikonlopun hinta on 25e, ja siihen sisältyy ohjelman lisäksi ruokaa, juomaa, upea ja ainutlaatuinen haalarimerkki sekä Oulun ja Otaniemen vieraille luokkamajoitus.

Mukaan pääsee ilmoittautumalla täällä, mutta itse ilmoittautumissivulle pääset vasta ylihuomenna: Ilmoittautuminen alkaa torstaina 17.9 klo. 12:00 ja jatkuu 24.9 klo. 12:00 asti. Ilmottautuminen on sitova, ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä niin, että kustakin killasta mukaan pääsee 50 ensimmäistä ilmoittautunutta. Kannattaa siis olla valmiina kun ilmoittautumisaika lähestyy! 

Tapahtuma löytyy myös Facebookista!

Logo: Jesse Kitinoja

Logo: Jesse Kitinoja