contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

5 Korkeakoulunkatu
33720
Suomi

DumArk-tiistai goes RAATIKÄHMINTÄ

Kiltakuulumisia

DumArk-tiistai goes RAATIKÄHMINTÄ

Helmi Hytti

Marraskuun DumArk –tiistain kunniaksi Tampereen Arkkitehtikilta etsii tekijöitä vuodelle 2016! Tule siis kuulemaan killan raadissa toimimisesta ja tutustumaan Arkkitehtuurityöhuone BUENAVENTURAn riemukkaisiin tiloihin 10.11.2015 klo 18 alkaen. Paikalla tämän vuoden hallitus ja toimihenkilöt kertovat pesteistään ja jakavat kokemuksiaan raadissa toimimisesta. Raadissa pääset vaikuttamaan suoraan siihen, minkä näköinen kilta TamArk on vuonna 2016!

Tule siis yksin tai porukassa ja anna itsesi kähmittäväksi. Kilta tarjoaa pientä naposteltavaa ja kurkun kostutetta juhlan kunniaksi. Lempeä kähmintä jatkuu perinteisesti iltaravintola Doriksessa. Pesteistä voi kysellä myös muualla kuin kähminnässä, ja mukaan voi tietenkin rientää vaikkeivät raati olisikaan se joka on ensisijaisesti mielessä. Iloisten raatilaisten naamat ja yhteystiedot löydät täältä: http://tamark.fi/raati/

DumArk ei olisi tietenkään DumArk ilman lahjakkaiden arkkareiden taidonnäytteitä ja lava on vapaa koko illan!

MITÄ: DumArk –tiistai goes RAATIKÄHMINTÄ
MILLON: 10.11.2015 klo 18 alkaen
MISSÄ: Arkkitehtuurityöhuone BUENAVENTURA, Näsilinnankatu 21
MIKSI:  Koska raati on opiskelijan parasta aikaa <3

Ilmoittaudu mukaan myös Facebookissa!


DumArk–Tuesday in November goes Raatikähmintä! The guild is looking for interested TamArk members to work in the guilds board for the year 2016. The raatikähmintä is held in Architectural studio BUENAVENTURA in downtown Tampere, Näsilinnankatu 21. Strong Finnish skills are required for the guilds board and officials but please come and check out Buenaventura’s joyful spaces!

Stage is always open in DumArk–Tuesday and the party continues at Doris.

WHAT: DumArk –Tuesday : RAATIKÄHMINTÄ
WHEN: 10.11.2015 from 6pm
WHERE: Architectural studio BUENAVENTURA, Näsilinnankatu 21
WHY: cause club goin’ up, on a Tuesday

Juliste: Aapo Niemi

Juliste: Aapo Niemi