contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

5 Korkeakoulunkatu
33720
Suomi

Ilmoittautuminen työturvallisuuskorttikoulutukseen

Kiltakuulumisia

Ilmoittautuminen työturvallisuuskorttikoulutukseen

Helmi Hytti

Työmaakokemus avartaa arkkitehdin käytännön näkymystä, ja työturvallisuuskortti on välttämätön, mikäli aikoo joskus työskentelemään työmaalla. Se on tarpeellinen myös tutkintomme pakollisen työmaaharjoittelun tai -seurannan suorittamiseksi.

Nyt on mahdollisuus ilmoittautua kautta aikojen ensimmäiseen Tampereen arkkitehtikillan järjestämään työturvallisuuskorttikoulutukseen! 

Koulutus on jaettu kahdelle päivälle: Torstaina 18.2. klo 8-12 ja perjantaina 19.2. klo 12-16 luokassa TB216. Koulutus on tarkoitettu Tampereen arkkitehtikillan jäsenille, se maksaa 15e/hlö ja koulutukseen mahtuu 36 ensimmäistä ilmoittautunutta. Kurssimaksu maksetaan ennen kurssia sähköisesti kurssille mahtuneille lähetettävien maksuohjeiden mukaan, ei vasta ovella käteisellä. 

// KURSSI ON TÄYNNÄ! Uusi kurssi pyritään järjestämään vielä myöhemmin tänä keväänä.

Lisätietoa työturvallisuuskortista: http://www.tyoturvallisuuskortti.fi/ 

TamArk is organisizing work safety card training on 18.2. at 8-12 and 19.2. at 12-16. Card is needed when you for example are working at construction site in Finland. Training costs 15 euros and training is in Finnish. Sign in here: