contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

5 Korkeakoulunkatu
33720
Suomi

Kiltakuulumisia

Puheenjohtajan syksyiset kiltakuulumiset

Helmi Hytti

Ensinnäkin: aivan valtavasti onnea sinulle, joka olet läpäissyt vaativan valintakoerumban ja aloittelet juuri opintojasi tuoreena arkkitehtiopiskelijana TTY:llä! Toivottavasti myös kokeneemmat arkkarit vartovat jo innoissaan syksyn tohinaan alkamista - allekirjoittanut ainakin!

Ja koska sitä jaksaa paremmin, kun on mitä odottaa (lainattu slogan mutta toimiva sellainen), tässä hiukan esimakua mitä kilta aikoo teille tulevana syksynä järjestää!

Arkkirunde keskiviikkona 31.8.
Heti orientaatioviikon perään järjestetään arkkareiden oma rastiratakierros, jossa voi tutustua toisiin arkkareihin vuosikurssiin ja äidinkieleen katsomatta – kyseessä on nimittäin myös syksyn ensimmäinen vaihtaritapahtuma! Ilmoittauduthan hetimmiten mukaan nettisivujemme kautta syksyn starttaavaan, iloisen mustaan ilonpitoon!

Pesispelit TARAKI:n kanssa keskiviikkona 7.9.
Eikö tunnukin olevan ikuisuus siitä, kun pääsi pelaamaan suomalaista kansallislajia, pesäpalloa? Ei hätää, tulevat rakennusalan ammattilaiset lyövät viisaat päänsä ja mailansa yhteen, kun TamArk ja TARAKI järjestävät yhteispelit heti lukukauden alussa!

Syyskarnevaalit yhdessä laitoksen kanssa torstaina 8.9.
Kilta järjestää tänäkin vuonna syyskarnevaalit yhdessä arkkitehtuurinlaitoksen kanssa. Iltaa tähdittävät tietysti ikiomat uudet fuksimme sekä oma legendaarinen, viime vuoden Savajaisissa ensimmäisen keikkansa vetänyt arkkaribändimme, Sexy Mother Fucking Baby Squirrels!

Flowpark with Man@ger keskiviikkona 14.9.
Tampereen Arkkitehtikilta ja tietojohtajakilta Man@ger yhdistävät voimansa ja järjestävät jäsenistölleen visiitin Flowparkissa. Hintakin on saatu opiskelijaystävälliseksi, siitä erityiskiitos TEK:lle! Lisäinfoa tapahtumasta luvassa aivan näillä näppäimin.

Saunailta rakennusarkkitehtiopiskelijoiden kanssa torstaina 22.9.
Keitä ne rakennusarkkitehdit oikein on ja mitä ne tekee? Nyt on oivallinen tilaisuus tulla omakohtaisesti tutustumaan ihkaeläviin rakennusarkkitehtiopiskelijoihin, kun kiltamme järjestää yhteisen saunaillan keskustassa heidän kanssaan!

Arkkarisitsit tiistaina 27.9.
Parhaista parhaimmat, laadukkaista laadukkaimmat ja boheemeista boheemisimmat sitsit järjestetään taas kerran! Tutustu uusiin fukseihin ja tapaa muita arkkarikamuja hienoilla pöytäjuhlillamme - pysy siis kuulolla!

Syysseminaari perjantaina 7.10.
Vuoden 2016 raati lanseeraa uuden konseptin, nimittäin kiltamme seminaaripäivän! Seminaariluennot paneelikeskustelulla höystettynä syventyvät kaupunki- ja arkkitehtuurisuunnittelun ja median väliseen suhteeseen. Samalla tapahtuma toimii kiltamme ensimmäisenä alumnitapahtumana, ja ilta jatkuu Teekkarisaunalla!

Syyskirppis torstaina 13.10.
Onko vaatekaappiisi tuntunut kertyneen vuosikausien kerrostuma rätei ja lumpui? Ei hätää, nyt voit kaupitella ne kanssaopiskelijoille syyskirpparilla, ja tehdä itse uusia vanhoja löytöjä!

AO-päivät Oulussa 14.–16.10.
Arkkitehtiopiskelijapäivät ovat tänä vuonna pohjoisimman arkkitehtikillan järjestysvastuulla. Oma kiltamme järjestää yhteiskyydityksen Ouluun, joten AO-tunnelman nostatus on taattu jo Tampereelta lähtien!

Yrityspäivät tiistaina 25.10.
Kiltamme kolmansia yrityspäiviä vietetään lokakuun lopussa. Saavu kuulemaan alan uusista tuulista betoniportaille!

Savajaiset torstaina 27.10.
Perinteiset arkkarifuksien järjestämät naamiaiset, Syyskauden avajaiset eli Savajaiset tulevat taas! Minkäköhänlaista esimakua tämän vuoden teemanpaljastuksessakin nähdään – viidakonkuninkaita, pelikorttipukuisia marssijoita vai sekasikiöitä suoraan maailmanlopun ajoilta?

Lähi-Itä-Excu 4.-6.11.
Excursio johdattaa kiltalaiset tänä vuonna lähelle itään – Kuopioon, Joensuuhun ja Lappeenrantaan! Seuraathan ilmoittautumisen aukeamista korvat höröllä ja klikkaussormi ilmoittautumisnappulan kohdalla valmiina!

Tsemppiä kaikille alkavaan syksyyn, ja nähdään piirustussaleille & häppeningeissä!

Rakkaudella,
puheenjohtajanne Verna