contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

5 Korkeakoulunkatu
33720
Suomi

Kiltakuulumisia

TamArkin verkkosivut ovat uudistuneet!

Helmi Hytti

Esirippu nousee, ja TamArkin verkkosivujen uudistus on saatu valmiiksi! Vanhaan sivuun tottuneet saattavat hiukan järkyttyä, mutta ehkä voidaan myöntää, että pieni kasvojenkohotus oli tässä tapauksessa tarpeen.

Koska ensialkuun sivusto saattaa kummeksuttaa, tässä pieni oppitunti TamArkin sivuilla kulkemiseen:

Etusivu on uudistunut eniten. Se käsittää nykyään tavanomaisten blogikirjoitusmaisten kiltakuulumisten lisäksi myös tapahtumakalenterin, palaute-/keskusteluboxin, suunnilleen kuukausittain vaihtelevan kyselyn, sekä ikkunan killan uudelle facebook-sivulle. Tarkoitus on erityisesti lisätä vuorovaikutusta muun muassa raadin ja killan jäsenten välillä, mutta myös tuoda killan toimintaa julki myös siihen kuulumattomille!

Sivujen ylälaidassa logon alla on uusi navigaatiomenu, joka katoaa, kun sivua scrollaa alaspäin. Sen luokse löytää takaisin, jos scrollaa ylös ja hakee sen sijaintia hiirellä, tai sitten ihan vain klikkaamalla vasemmassa yläkylmassa sijaitsevaa viivamerkkiä.

Jos etsit jotain tiettyä, oikeassa yläreunassa oleva suurennuslasi vie sinut hakuikkunaan. Jos eksyt sivujen syövereihin jonnekin kauas tuntemattomaan, TamArkin logoa painamalla pääset takaisin etusivulle.

Sivulle on lisätty muun muassa lisää kuvamateriaalia vuosijuhlista, jäynistä ja killan julkaisemista lehdistä. Tätä on tarkoitus jatkaa, jotta sivuista saataisiin monipuolisemmat ja elävämmät. Sisällön lisääminen ei kuitenkaan estä sivujen käyttöä, eikä informaatiosisältö ole kokenut mitään huomattavia muutoksia, jonka vuoksi sivut voidaan avata yleisölle jo nyt.

Kerro mielipiteesi sivuston uudesta ilmeestä etusivun kyselyssä, tai liity keskusteluun AA-joukkioomme (Anonyymit Arkkarit) etusivun palauteboxissa!

Iloista syksyn alkua kaikille!
Toivottaa,
killan WWW-vastaava

The red curtain has risen, and as you can see, TamArk's website has been updated! You can now enjoy some new facilities on the main page, for example a calendar of Guild's on events, a chatbox for feedback and comments, and a window to TamArk's brand new Facebook page! If you have a facebook account, go and like our site!

All of this website's information that is translated in English can be found from the "+In English" part of the menu. If there's lack of translated information somewhere on this site, please give us a wink of it in the Palauteboksi, and we'll fix the problem!

I wish all of you have wonderful autumn and a good start with the studies!
Regards,
TamArk's Webmaster