contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

5 Korkeakoulunkatu
33720
Suomi

Tutorit 2016

Tutorien esittelyt

Tässä teille esittäytyvät fiksut ja filmaattiset tutorinne, jotka jo malttamattomana odottavat syksyä, jolloin he pääsevät johdattamaan teidät arkkarien maailmaan, antavat eväitä kampuselämään, ja pysyvät rinnallanne koko ensimmäisen vuoden ajan – ja oikeastaan vielä senkin jälkeen.

ANNUKKA on edellinen fuksivastaava ja nykyinen fuksikapteeninne. Annukan valloittavan persoonan ansiosta hänestä ei edes huomaa pientä huolimattomuutta ja suurta myöhästelyä. Hän ei jäädy oli tilanne sitten mikä tahansa ja tekstitulva on taattu. Annukan voi löytää kovan naurunremakan perusteella ja menoa ja meininkiä ei tältä naiselta puutu. 
 

IIDA on tarttuvan naurun omaava killan isäntä. Hän on siis vastuussa meidän rakkaasta kiltahuoneesta ja huolehtii siitä toisinaan aamuun asti. Iida on kotoisin Granista, huom. ei Espoosta! Iidan bileet eivät välttämättä lopu seuraavaan päivään (tai viikkoon) mennessä ja hänestä saat oivan beerpong-kaverin. Iidalla on karatetaidot kohdallaan ja hän etsiikin kaveria tatamivuoroille tositarkoituksella. Suojaa selustasi tarvittaessa!

ANNA on ihana ja puhelias tyylitaituri, jonka seurassa ei ole hiljaista hetkeä. Anna on suunnannut Espoosta Tampereelle Lahden kautta. Tämä nuori nainen ei jätä ketään kylmäksi ja on aina sanavalmis. Myös somehirmuna tunnettu Anna on hyvin tapaturma-altis ja siksi hänen päässään pitäisi olla aina kypärä ja kännykässä superkuoret. Hän toimii myös liikuntatutorina! 


VILLE on hurmaava ja charmantti laulava kitaristipoika, joka soittaa alasti pyydettessä. Löydät Ville 24/7 yläsaleilta ja luonnoksia häneltä löytyy vaikka muille jakaa. Ville on harkitseva ja inspiraatio puutteen iskiessä turvautuu hän vaikkapa viiniin. Tämä chilli tyyppi ei turhia stressaa ja hänestä saatkin hyvää seuraa yhdelle oluelle tai vaikkapa jatkojenjatkoille. 

Fuksivastaava KIA vastaa kaikista uusista fuksipalleroista ja vanhana ttyläisenä johdattaa teidät teekkariuden saloihin. Kia käy kaikissa tapahtumissa ja todennäköisesti löydät sieltä myös itsesi Kian yllyttämänä. Tanssilattialla hän bailaa kaikki pyörryksiin ja samassa hötäkässä saattavat jopa haalarit revetä. Älä juota Kialle kysymättä muuta kuin olutta, sillä hän on allerginen kaikelle.  

SUVI on 158 senttinen (kädet ylhäällä) oleva paketti iloa ja aurinkoista hymyä. Suvi on esimerkillinen ja hoitaa hommat ajoissa. Hän on ennen neljää kotona, niin koulupäivän kuin baari-illan jälkeen. Be like Suvi! Vuosi teekkarielämää ja siiderinkin litkijä onnistui juomaan yhden kokonaisen oluen.

 

 

 

 VENLA on ihana ja kaikista huolta pitävä kanaemo, joka tunnetaan myös kävelevänä kalenterina. Suomenruotsalaiselta entiseltä humanistilta ei ole puutetta kielitaidoissa. Älä anna iän hämätä, sillä Venla jättää kaikki kylmäksi tanssilattialla. Tämä nainen kyykkää mielellään salilla sekä talvisin päätalon takana. Hän toimii myös liikuntatutorina ja hänestä saatkin aina treenikaverin!


 

RONI on reipas Tamperelainen partiopoika, joka asustelee arkkarikommuunissa. Ronilta löytyy kaikkea ja jos ei, niin hän hankkii sen. Ronin lempinimi Jaro Nirinen poikii laitoksen johtajan herpaantumattomasta tarkkaavaisuudesta. Ronin hellässä hoivassa asustelee Lissu lisko ja hänellä onkin aina liskojen yö. Jaro on myös tietotekninen nero. 

RIA on sporttinen mimmi ja pääosin järkevä nainen. Osaa tarpeen tullen myös bailata ja leveä hymy loistaa tanssilattialla uv-valojen loisteessa. Tämä punainen kikkarapää on kiltamme emäntä ja viilettää kiltamme keittiössä teekkari tapahtumien ohessa. Ria pelkää uima-altaan vaihtelevia väri pintoja, mutta ei ole muuten outo. Ria suorittaa kouluhommat ajoissa ja hänen mielestään less is more!

ROOPE on tietäjä, jolla on aikaisempaa kokemusta TTY:ltä muista opinnoista. Jos jokin tapahtuman kuvaus tai muu asia hämmentää, kysy Roopelta mitä se tarkoittaa, hän tietää. Karhun täydellinen imitointi ja sopulikutsuhuuto luonnistuu Roopelta täydellisesti. Roopen voit bongata yöhousuissa yläsaleilta viimeisenä yönä ennen dediksiä. Roope on rummuttajapoika ja yksikään pöytä ei säästy napautuskohtalolta. Jos et tunnistakaan yhtäkkiä tutoriasi, ei hätää hän on vain ajanut parran pois!

LAURA on reipas ja hurjan positiivinen kuorotyttö, mutta kuoren alta paljastuu varsinkin kova sitsaaja. Kossu toimii kiltamme sitsivastaavana ja hänestä saatkin hyvin ja mielellään laulavan seuralaisen sitseille. Laura on mielellään ihmisten kanssa ja ihmisten mielellään Lauran kanssa. Hänet voi bongata jos jonkun moisista tapahtumista ympäri TTY:tä. Ei ihmekään, sillä Laura valittiin meidän killan vuosikurssin superfuksiksi! 

JOEL on pitkänhuiskea nuori mies, joka toimii eksyneiden arkkarien maamerkkinä. Joel löytyy tapahtumasta kuin tapahtumasta. Kun hukkaat kaverisi, suuntaa katseesi yläilmoihin ja suunnista kohti iloista vaaleaverikköä. Joel omistaa kaksi maailman suloisinta pupua ja asustelee niiden kanssa arkkarikommuunissa. Hän on myös hyvin auttavainen ja lähes puolet entisistä fukseista ovat kiitollisuuden velassa photariopetuksesta.