contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

5 Korkeakoulunkatu
33720
Suomi

Tutorit 2017

Tutorien esittelyt

Tässä teille esittäytyvät fiksut ja filmaattiset tutorinne, jotka jo malttamattomana odottavat syksyä, jolloin he pääsevät johdattamaan teidät arkkarien maailmaan, antavat eväitä kampuselämään, ja pysyvät rinnallanne koko ensimmäisen vuoden ajan – ja oikeastaan vielä senkin jälkeen.

 

Kia

Kia on edellinen fuksivastaava ja nykyinen fuksikapteeninne. Heikin kanssa hän johdattaa sinua ensimmäisenä opiskeluvuotenasi. Kialta liikenee aina hellyyden osoituksia fuksipalleroille ja hän on taatusti hyvää bileseuraa bileissä kuin bileissä! Tältä energiseltä teekkaritietäjältä voit kysyä mitä vain TTY:n menoista, mutta älä juota Kialle kysymättä muuta kuin olutta, sillä hän on allerginen kaikelle. Älä siis anna tilauksen: “makkispekkikset pelkällä suolalla” yllättää itseäsi, kun asioit Kian kanssa Herwood grillillä aamukolmen aikaan. Kiasta kuulet varmasti monta baari-illan jälkeistä tarinaa, kaikista hän ei itsekkään tiedä.

Heikki

Heikki on hymyilevä pohojosen poika, joka toimii tänä vuonna fuksivastaavananne. Hänen hellään huomaan pääsette heti orientaatioviikosta lähtien. Kaikki tuntevat Heikin ja Heikki tykkääkin bondailla ja verkostoitua, hänet löydätkin kaikkialta tapahtumista. Soittele Heikille, sillä puhelimessa hän kuulostaa hyvin asialliselta, numeron löytää takakannesta ;) Teekkarielämä lopetti Heikin muun elämän, tämä ei kuitenkaan ole missään nimessä huono asia.

Anu

Anu on sataviisikymmentä ja YKSI senttiä pitkä iloinen pakkaus, jolta löytyy vain tyylikkäitä vaatteita. Tästä alehaukasta saat seuraa niin kirpparille kuin joogatunnillekin. Baarissa Anulle voi huoletta tarjota koko illan, sillä yksi juoma riittää koko loppuyöksi. Anu on Eeron tutorpari ja yhdessä nämä pituusskaalan ääripäät pitävät sinusta hyvää huolta ensi vuonna.


Cessi

Cessi on moniulotteinen sitsikuningatar, jonka tunnistat naurusta ja hienoista sukista. Cessi on kaikkialla, mutta ei kuitenkaan missään. Jos kevään ruotsin kurssi tuntuu ylitsepääsemättömältä, etsi Cessi käsiisi, sillä toinen kotimainen on tälle Kirkkonummen kasvatille myös toinen äidinkieli. Jos tunnet olevasi hukassa, älä huoli niin on Cessikin. Cessi toimii Lotan tutorparina ja jos et tunnista kumpi lotus prosessista on kyseessä ei hätää, sitä käy meille muillekin.

 

Eero

Eero on 3,5 metriä pitkä turku... anteeksi naantalilainen arkkarien oma it-helpdesk. Jos siis CAD:it, photarit tai planssin taitot aiheuttavat harmaita hiuksia, käänny Eeron puoleen. Viinipalkalla hän ratkaisee visaisimmankin ongelman, mutta Absolut vodka Citronia hänelle kannattaa tarjota vain kerran vuodessa ja silloinkin vain pikkujouluristeilyllä.

Janita

Janita on hurmaavat waacking-liikkeet omaava tanssilattian valloittaja, jonka kanssa voi aina reivata. Hän hoitaa sinut baariin ja tanssilattian lisäksi saat Janitasta seuraa konserttiin kuin konserttiin! Katutanssiskenen lisäksi myös vesivärit ovat Janitan erikoisalaa. Vaikka Janita suorittaa kaikki kouluhommat aina tunnollisesti, on hänellä silti aikaa järjestää arkkareille rankkaakin rankempi rankkaexcu excuvastaavan tehtävässä.


Juha

Juha on se serenadeja lauleleva mietiskelijämies, joka hurmaa valloittavalla hymyllään. Nutturapäästä tunnistettavan Juhan voit löytää saleilta hiippailemasta essu päällään. Hän on myös allnighterien asiantuntija, joka tykkää spekuloida aivan kaikkea. Kun Juha88 pärähtää soimaan teekkarisaunalla, muista etsiä Juha käsiisi! Juha toimii Sinin tutorparina.

Kasperi

Tähän boheemiin taiteilijaan saat parhaiten yhteyden snapchatin kautta. Kalvador Kalinakin tunnetulta Kasperilta löytyykin aina parhaat snäppivideot ja hämärimmät lasit. Älä biletä äänekkäästi Kasperin läheisyydessä tai jos teet niin älä hämmenny, jos Kassu hiljentää sinut. Kasperi toimii Janitan tutorparina ja näyttää fuksivuoden aikana sinulle, miten löydät sisäisen taiteilijasielusi.

Lotta

Tämä Oulun lahja Tampereelle ottaa aux-piuhan käteensä ja arkkarifuksit katsovat, että taivas varjele mikä sieltä tulee. Tämä hyväntuulinen luonnonlapsi on hyvää ryyppyseuraa sillä: “ Tännää ollaa humalassa, mulla on leiskaa”. Lotalle pitää puhua hitaasti ellei puhu Oulua, sillä hän ei muuten vältämättä ymmärrä. Musiikkidiggarina Lotalta löytyy aina parhaat soundit ja moovit. Hänellä on myös killan rahakirstun avaimet hallussaan.

 


Maria

Tämä porsaita photaroiva jo fuksivuonna monta allnighteria viettänyt punaviinin ystävä tulee aina paikalle, vaikkei aina (ikinä) ole ajoissa. Maria tietää kaikista tapahtumista, on kaikissa tapahtumissa ja vie sinutkin mukanaan. Hän onkin ehta teekkari ja kiltamme edellisvuoden superfuksi. Marian löydät jatkoilta ja mitä luultavammin myös joka toisesta ensi vuonna saamastasi sähköpostista. Hän kun on tämän vuoden tiedotusvastaava.

Minttu

Jos Minttua ei näy älä hätäänny, seuraa vain rempseää nauruääntä niin löydät hänet, oli Minttu sitten piirustussaleilla tai toisella puolella kampusta. Keittiötä emännöivä Minttu huolehtii, etteivät arkkarit pääse sotkemaan paikkoja. Pidä siis Minttu tyytyväisenä niin kahvihanat pysyvät auki.Keittiön ulkopuolellakin Minttu huolehtii kaikista ja kaikesta, myös fuksit kotiin baari-illan jälkeen, muttei kuitenkaan omaansa. Jos näet tämän kävelevän kalenterin yllä jotain värikästä on se luultavasti harmaata. Minttu toimii Saran tutor-parina.

Santeri

Santeri asuu koululla ja on salamanteri. Viime vuonna hän loi keltaisen nahkansa ja liittyi iloisen mustiin arkkareihin. Oli kysymyksesi mikä vain, Santerilta saat aina ainakin jonkinmoisen vastauksen. Kun hän ei pakerra koulutöiden ohessa, hänet löytää kuntosalilta tai hiihtoladulta. Liikuntavastaavana hänestä saakin aina liikuntaseuraa ja neuvoja liikunta-asioissa. Santeri pitää huolta sinusta Marian tutorparina.


Sara

Saralla on tapana käydä hakemassa DUO:sta 500 euron kaljakuormia. Hän on siis killan isäntä, ja jos suuta kuivaa pitkän koulupäivän jälkeen ei huolta, Sara ravitsee sinua mielellään kylmällä olusella. Tämä blondeista hiuksistaan ja voimakkaista lasien kehyksistään tunnistettava kaljakeisarinna ei kuitenkaan itse juo tippaakaan olutta vaan on ennemminkin jallutyttö. Kouluhommat Sara kuitenkin hoitaa suurella huolella ja on oikea minimalismin taitaja. Häneltä irtoaa selvinpäin letkautuksia, joita parempia kuulet vain jos hän on humalassa.

Sini

Sini on peurafiltterin suurkuluttaja, jota saa ehdottomasti seurata snäpissä (sintsee) ;). Hänellä juttua riittää ja fuksivuoden aikana tuletkin oppimaan Siniltä kaikki oudot tamperelaiset lyhenteet ja tavat. Sinistä saat beerpong-parin niin ilta- kuin aamukahdeksaltakin, mutta jos kuitenkin päädyt pöydän vastakkaiselle puolelle ei kannata antaa koon hämätä, sillä Sini on taekwondomestari, ja suututettuna potku yltää neljään metriin asti.